Which is bigger here is the first one
1. 1pt or 2c
2.50ft or 20yd
3.4pt or 8qt

Answers

2.50

Hope This Helps!

5000 cm is bigger, since 5 m is only 500 cm.

18000 g is bigger, since 10 kg is only 10000 g.

9 l is bigger, since 9 l is 9000 ml.

275 cm is bigger, since 2 m is only 200 cm.
500 centimeters

18000 grams

9 Liters

275 cm
2500 = x*4x
2500 = 4x^2 —-> divide by 4x^2
625 = x
Take the square root
x = + or - 25, but it’s got to be positive

Width = 25 feet
Length = 25*4= 100 feet
2 miles
Hope this helped ;)
2 miles = 10 560 feet
3500 yards= 10 500 feet

so 2 miles is more than 3500 yards.
1) 5 liters
2) 42 Kilometers
3) 350 kilograms
Basically all metric answers :)
Have a good day!!
1) 0.5^3+0.3^3=
0.5^3=0.125
0.3^3=0.027
0.125+0.027=0.152

2)Let X be the number:
X*7=6*50
7X=300
X=42.857

3) If it takes 3 identical pumps to fill a pool, one pump will take 8*3=24 hours to fill the pool. If you have 4 pumps, it will quadrupal the speed, making it take 24/4=6 hours.

Hope I helped!
1. Equal
2. 20yd
3. 8qt
1. Equal
2. 20yd
3. 8qt


Do you know the answer?

Other questions on the subject: Mathematics

0step-by-step explanation: parrallelograms have two (2) sets of parallel sides.line ad should be parrallel to line bc.line ab should be parrallel to line cd.if point b is 1 above p...Read More
1 more answers
8step-by-step explanation: to find the amount of gift bags to use all the supplies, find the gcf or greatest common factor. this is the largest number which multiplies evenly into...Read More
1 more answers
Step-by-step Given:5% annual interest (APR)compounded dailyPrincipal = 500Solution:Since it is compounded daily, we first calculate the daily rate =  5% / 365 = 0.05/365After one y...Read More
2 more answers