what you should do is subtract 250-112.49 and it will give you the awnswer if you dont want the decimals idk what to tell you bruv.
let x be the money she spent so that she can earn the free t-shirt.
since, she already spent $112.49
also, as per the statement: jennifer must spend $250 or more in order to qualify for a free t-shirt at the store.
we have an inequality i.,e
subtract 112.49 from both sides we get;
therefore, $137. 51 more money does jennifer need to spend so that she can earn the free t-shirt
so she must spend 250 or she has already spent 112.49
let x represent the money she needs to get the free t-shirt
112.49 + x > = 250 (thats greater then or equal 112.49 from both sides
x > = 250 - 112.49
x > = 137. she would have to have at least 137.51
1. You need to find the difference between the price you want to get to ($250) and what she has already spent ($112.49). Finding the difference meaning subtracting. So $250-$112.49 = $137.51. Because if you plus $137.51 + (what she has already spent) $112.49 = $250.
2. $12 (the total highest possible price) - $9.99 (the total lowest possible price (original pizza price)) = $2.01 (the amount you have to spend on toppings)
$2 (round the amount you have to spend on toppings) ÷ by $0.35 (the cost of the toppings) = (roughly) 5.7 and you cannot get 0.7 of a topping so we have to round down to 5. therefore the answer is 5.
3. a) The difference means subtract so you would subtract n-3 and then multiple that answer by -6 which has a total of 18, so we place the equation that needs to be solved first in brackets (n-3) and then place the number we want to multiple by in front of the brackets, -6(n-3) and then the total is what it equals, -6(n-3) = 18.
b) To find what n is equal to need to work backwards.. so the last thing you do is multiple the equation to equal 18 so the equation looks like this. n - 3 x 6 = 18 and then you need KCF (Keep Change Flip, so keep the numbers, change the symbols to be the opposite, flip the question backwards) so using KCF the question becomes 18 ÷ 6 + 3 = n. 18 ÷ 6 = 3, 3 + 3 = 6, therefore n=6
2) 10.34 you can add up to at least 5 to 6 toppings.
1) Subtract the two numbers
2)Add the first number to get 10.34, you can add up to at least 5 to 6 toppings.
Give me brainliest