Jake spends 2 hours on each homework assignment and he had 3 assignments each day. orlando spend 2 hiurs on each homework assignment and he had 2 homework assignments each day. how much time will jake and orlando spend diung homework after 30 days?

Answers

360/29

step-by-step explanation:

15

step-by-step explanation:

we are given the following expression and we are to solve it and find the product:

-13 × (-5)

solving the given expression in the standard order of solving a mathematical expression, beginning with the opening of brackets and then multiplying the terms and changing their signs.

-3 × -5 = 15 (answer is positive because when negative is multiplied with negative, it gives a positive answer)

Jake: 2 x 3 = 6 hours a day

Orlando: 2 x 2 = 4 hours a day

Total: 10 hours a day

10 x 30 = 300 hours
Ok so u have to multiply for this one

Work *Jake*:

So he spends 2 hours on each assignment. He has 3 assignments so u have to do :
2*3=6
 He spend 6 hours a day doing home work so now u have to multiply that by 30:
6*30=180

Work *Orlando*:

So he spends 2 hours on each homework. He has 2 sheets each do so u have to multiply 2 and 2: 
2*2=4

He spends 4 hours a day doing homwork so u  have to multiply it by 30: 
4*30=120

 

So Jake spends 130 hours
Orlando spends 120 hours 

Add both together:
120+130=250

They spend 250 hours together on work in 30 days/


Do you know the answer?

Other questions on the subject: Mathematics

Mathematics, 22.06.2019, valerrry
 The complete statement isThe center of the inscribed circle of ΔABC is point S , and the center of the circumscribed circle of ΔABC is point P .Step-by-step explanation:  Given t...Read More
3 more answers
Mathematics, 22.06.2019, maxherman
[tex]w\geq 14[/tex]the smallest possible measurement of the width is 14 feetstep-by-step explanation: let's assume length of parallelogram is 'l'width of parallelogram is 'w'the pe...Read More
3 more answers
Mathematics, 22.06.2019, sreeytran
The answer is 35 dimes.since the total value is $4.50 and 6 quarters is equal to $1.50, subtract the two values.4.50 - 1.50 = 3.503.50 is equal to 35 dimes.hope i !...Read More
2 more answers
hey there! may i know your answer. your saying the estimate is 7,000 and only 5,600. if you want to know how many did not vote it was 1,400....Read More
1 more answers