Cheetah: 3 hours

Antelope: 5 hours

Lion: 6 hours

Elephant: 10 hours

Step-by-step explanation:

cheetah: 3 hours

Antelope: 5 hours

Lion: 6 hours

Elephant: 15 hours

Step-by-step explanation: i choose these answers because of the amount of time it takes for each animal to run 150 nonstop

50*3=150

30*5= 150

25*6= 150

15*10= 150

1,150 give brainlieststep-by-step explanation2r= 2300r =1150...Read More

3 more answers

Are you trying to figure out the volume?...Read More

1 more answers

The answer is : 63explanation 60 times 0.05360+363...Read More

1 more answers

-2+sqrt(3)Step-by-step explanation:When cos(angle)=sqrt(3)/2then sin(of that angle)= + or - 1/2 depending on the quadrantAnyways 330 degrees is in the 4 quadrant. Cosine is positi...Read More

2 more answers

#1 $2.49x6=14.94#2 hourly rate 100-250 #3 they would have had to spend more than just $182.53 because the Bounce House cost a dollar V $150 hours and hour so you would have to add...Read More

1 more answers

o is the ans i guess. m not sure if wrong sorry...Read More

3 more answers

- SOMEONE, PLEASE HELP...
- When the mean value of the dependent variable is independent of variat...
- HELP PLEASE!! I WILL MARK BRAINLIST...
- What is the height of a rectangular prism, if the volume is 750 cm, th...
- In the formula d = rxt, d is the distance traveled and t is the time...
- Essential Questions: - How do you construct the inscribed and circums...
- 100 points thank you :)...
- 2. The graph shows the taxi fare, y, in a city, for a distance of x k...
- PLEASE HELP ME WILL BE WORTH 10 POINTS I WILL MARK BRAINLIEST AND GIV...
- Help me make a 12-factor graph!! i will give brainliest...