BONUS QUESTION: A clothing store sells T-shirts, pants, and socks. The prices of the items do not change regardless of the quantities purchased. Purchasing a T-shirt, one pair of pants, and a pair of socks costs $25.70. For $32.50, you can buy 2 T-shirts and a pair of pants. A pair of pants and two pairs of socks can be purchased for $18.90. How much does each item cost? (solve using an algebraic expression) - show your full solution below.

Answers

9) i can't see the angle so whatever it is just do this: cos(angle) x hypotenuse and then use that answer and they hypotenuse and plug it into this: (answer you just got)^2 + b^2 = (hypotenuse)^2. the first answer will be the answer of the adjacent side and the second answer after this equation will be the opposite side.

10) y = 14 x = √147 or 12.12435565

11) x = 4.8

12) x = 4.2

13) x = 9.3

14) pq: 13.2

qr : 17.6

angle p: 53º

15) angle c: 54.3º

angle a: 35.7º

16) h = 21040

v = 1841

step-by-step explanation:

10) 7/sin(30) = 14 = y

7^2 + b^2 = 14^2

49 + b^2 = 196

b^2 = 196 - 49

√b^2 = √147

x = √147

11) cos(70) x 14 = 4.788282007

x = 4.8

12) tan(25) x 9 = 4.196768923

x = 4.2

13) sin(31) x 18 = 9.270685348

x = 9.3

14) pq: sin(37) x 22 = 13.23993051

pq: 13.2

qr: cos(37) x 22 = 17.56998122

qr : 17.6

angle p: 180 - (37 + 90) = 53º

15) cos-1(7/12) = 54.31466529

angle c: 54.3º

angle a: 180 - (90 + 54.31466529) = 35.68533471

angle a: 35.7º

16) 4 x 5280 = 21120

cos(5) x 21120

h = 21039.63202

h = 21040

sin(5) x 21120

v = 1840.729287

v = 1841

Lots of points! show all of your work! i need #9-#14 and 12 + 16!

yes

step-by-step explanation:

$6.80 = T-shirt

$18.90 = pants

$6.80 = pair of socks

Step-by-step explanation:

p + s = 25.70

2t + p = 32.50

p + 2s = 18.90

18.90 - 2s = 25.70 -s

-18.90 + s    -18.90 +s

      s = $6.80

p = 25.70-6.8= 18.90

2t + 18.90 = 32.50

2t = 32.50 - 18.90 = 13.6

t = 13.6/2 = 6.80

         



Do you know the answer?

Other questions on the subject: Mathematics

Mathematics, 21.06.2019, amcdaniel1
answer: 12/52step-by-step explanation: my reasoning is that there are 12 face cards in a deck and a total of 52 cards in all....Read More
1 more answers