Well, first of all, what you have to do is compare; So

22 pages= 30 minutes

100 pages= y minutes

I represented the unknown figure with y. Anyway, what you have to do now is cross and multiply. y multiplies 22 and 30 multiplies 100. That will be;

22 y= 3000 (22 multiplied by y is 22y)

Next, you have to divide the both sides by 22. You have to do this because 22 is the only number attached to y, and you have to remove all that is attached. You have to divide because the relationship between 22 and y is multiplication. The opposite of multiplication is division. Anyway;

22y/22=3000/22

y= 136 hours 8 minutes.

22 pages= 30 minutes

100 pages= y minutes

I represented the unknown figure with y. Anyway, what you have to do now is cross and multiply. y multiplies 22 and 30 multiplies 100. That will be;

22 y= 3000 (22 multiplied by y is 22y)

Next, you have to divide the both sides by 22. You have to do this because 22 is the only number attached to y, and you have to remove all that is attached. You have to divide because the relationship between 22 and y is multiplication. The opposite of multiplication is division. Anyway;

22y/22=3000/22

y= 136 hours 8 minutes.

She can read 22 pages in 30 minutes so that means 22 = 1 30minutes so lets divide 100/22 = 4.54 so now times 4.50 x 30 = 136.2 minutes

30 divided by 22= 1.36

1.36 minutes for each page, to check 1.36x22= 29.92

1.36x100= 136 minutes.

Mary would need about 2 hours and 16 minutes to read a 100 page book.

1.36 minutes for each page, to check 1.36x22= 29.92

1.36x100= 136 minutes.

Mary would need about 2 hours and 16 minutes to read a 100 page book.

22 pages = 30 mins

1 page = 30 ÷ 22 = 15/11 min

100 pages = 1500/11 mins

1500/11 mins ≈ 136 mins

136 mins = 2 hours 16 mins

1 page = 30 ÷ 22 = 15/11 min

100 pages = 1500/11 mins

1500/11 mins ≈ 136 mins

136 mins = 2 hours 16 mins

136 minutes

22/30 = 100/x

22*4.54 = 100

30*4.54 = 136

136 minutes (2.27 hours)

Hope this helps!

22/30 = 100/x

22*4.54 = 100

30*4.54 = 136

136 minutes (2.27 hours)

Hope this helps!

2 hours 26 minutes

Step-by-step explanation:

22 pages in 30 minute

1 page in 30/22 =1.36 minute

100 pages in 1.36*100 =136 minute = 2 hours 26 minutes

2 hours 26 minutes

Step-by-step explanation:

22 pages in 30 minute

1 page in 30/22 =1.36 minute

100 pages in 1.36*100 =136 minute = 2 hours 26 minutes

make sure you have version 2.50try looking in the very back of the book : )step-by-step explanation: you can download it here...Read More

2 more answers

3 is called coefficient in expression 9 + 4(x + 2) – 3xSolution:Given that:Consider the expression below
9 + 4(x + 2) – 3xWe have to select the term that best describes "3" in the...Read More

2 more answers

He gained 60,900 dollars for that land...Read More

3 more answers

Option C is correct.Another point is, (9, 13)Step-by-step explanation:Point slope form states the equation of a straight line in the form ; ......[1]where m is the sl...Read More

3 more answers

$75.00step-by-step explanation: i = prti = 1,5000 * 0.025 * 2i = 75...Read More

2 more answers

answer: nostep-by-step explanation: you are only given the cost not the amount of pounds....Read More

2 more answers

- the equation y= 54x represents the distance y that a car travels in x...
- HELP PLEASE!! A company makes triangular plates for individual slices...
- This time you are going to enter you answer differently. Recall the fa...
- T the beginning of the season, MacDonald had to remove 555 orange tree...
- Can someone please help me on number three...
- Write each function in vertex form and identify the vertex. 10. f(x)...
- Convert the following equation into standard form y=-4x/9 +3 REAL ANS...
- Use a net to find the surface area of the right triangular prism shown...
- How many months will it take to pay off the loan if you pay $250.00 a...
- What is the length of ac? Someone please answer this fast!...