, 24.01.2020jchidwic

# William cycles at a sped of 15 miles per hour. he cycles 12 miles from home to school. if he increases his cycling speed ny 5 miles per hour how much faster will he arrive his school dianasmygova

2.83941151 would be the answer you're looking for! : ) hePandaKing3689

goog may have it for you  samanthabutryn

he would arrive 0.2 miles faster.

Step-by-step explanation:

Distance = speed × time

Time = distance/speed

William cycles at a sped of 15 miles per hour. He cycles 12 miles from home to school. This means that the time it takes William to get to school from home would be

12/15 = 0.8 hours

If he increases his cycling speed by 5 miles per hour, his new speed becomes

15 + 5 = 20 miles per hour

Therefore, the new time it takes William to get to school from home would be

12/20 = 0.6 hours

The difference in both times is

0.8 - 0.6 = 0.2 hours

Therefore, he would arrive 0.2 miles faster.  ### Other questions on the subject: Mathematics Mathematics, 20.06.2019, desikayla2013 Mathematics, 21.06.2019, softball2895
tigersstep-by-step explanation: cougars 12/10 (12-10 = 2)bobcats 20/10 (20-10 =10)bulldogs 8/5 (8-5 =3)tigers 3/5 (3-5 =-2)...Read More Mathematics, 21.06.2019, Tymere2011
this is the formula: v = the value of investment at the end of the time period p = the principal amount (the initial amount invested) r = the annual interest rate n = the annual f...Read More Mathematics, 21.06.2019, yeet6942000
the red lines denote the population of the bacteria after 35 hours. that would be 2,409.24. the y-intercept is the blue line which is 800 because that is the starting point. the eq...Read More Mathematics, 21.06.2019, gwendallinesikes
dc=6 square root of 3 and ac is 12 square root 3c and dstep-by-step explanation: square root of 3/2 = 18/ccross multiply to get 18*2=√3*c36/√3 * √3/√3 = cc= 36*√3/3c=12√3...Read More   