Satchi found a used bookstore that sells pre-owned dvds and cds. dvds cost $9 each, and cds cost $7 each. satchi can spend no more than $45.

Answers

step-by-step explanation:

goog be able to you with that maybe

anser is a

step-by-step explanation:

negitive slope

Fast! plz will list ! 1. what set of points on the given graph
If you are looking for how many DVDs and CDs Satchi can buy then Satchi would be able to buy 2 DVDs and 3 CDs for a cheap price or 3 DVDs and 2 CDs for a more expensive price.

Budget: $45

DVDs: CDs:
$9 $7

Add $9 + $7 = $16
Add again, which would equal $32
You can either buy 2 DVDs and 3 CDs which is $32 + $7 = $39 or 3 DVDs and 2 CDs which is $32 + $9 = $41


Do you know the answer?

Other questions on the subject: Mathematics

25 questions , because they start with 100.   350-100=250 .   . 250/10=25step-by-step explanation: first take off 100, then what x 10 = 250? that is your answer. (25)...Read More
3 more answers
y < -3step-by-step explanation: -3y - 2 > 7-3y -2 + 2 > 7+2-3y > 9-3y/-3 < 9/-3   (change the inequality sign when multiplying or dividing by a negative nu...Read More
3 more answers
Kira used an observational study where the data is quantitative.Step-by-step explanation:We know that qualitative data is information about qualities; information that can't actua...Read More
1 more answers
This simply means that your actual tax was 3750 because the total withheld - the refund. A tax refund is not an extra money earned by a person, it is actual an excess of what was p...Read More
2 more answers